Tiplijn: 06-19541384

Grote vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie moest er zaterdagmiddag aan te pas komen toen een voetbalwedstrijd tussen SC Amstelwijck uit Dordrecht en VV Heukelum uit de hand liep. De ploeg uit Dordrecht stond tijdens de wedstrijd in eerste instantie met 2-0 voor. Na een eerste tegengoal gaf de scheidsrechter een penalty aan VV Heukelum, waarop de ploeg de 2-2 scoorde.

Vervolgens escaleerde de boel, en er ontstond een vechtpartij. De scheidsrechter werd hierbij belaagd en moest onder begeleiding het veld verlaten. De scheidsrechter doet aangifte van mishandeling. De wedstrijd is vervolgens gestaakt en wordt niet hervat.

Kerkdriel
Nog geen drie weken geleden was de club uit Dordrecht ook al onderwerp van gesprek tijdens een vechtpartij in Kerkdriel. Eén man uit Dordrecht werd toen aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer