Tiplijn: 06-19541384

“Brand voetbalkantine VV Asperen is aangestoken”

0

ASPEREN – De brand die vrijdag 13 mei 2016 woedde in de tijdelijke kantine van voetbalvereniging Asperen is aangestoken. Dat meldt de vereniging op haar website. “De deur bleek geforceerd en politieonderzoek heeft vastgesteld dat er sprake is van inbraak en brandstichting,” zo is op de clubsite te lezen. Door de brand ontstond flinke schade aan het gebouw en de spullen.

“Niet alleen is inventaris onbruikbaar geworden, maar ook is veel teamkleding, ballen, laptops, printer, grootbeeld smart-tv, verzorgingsmaterialen, massagetafel, diepvries, koelkasten, koffieapparaten, voorraden en de al nieuw gekochte keukeninventaris in de vlammen opgegaan.”

Tips over de brand zijn bij de politie welkom op het nummer 0900-8844.

Foto’s: Sjoerd van Reenen.

Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer