Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in tijdelijke kantine van voetbalvereniging Asperen

0

ASPEREN – In de noodkantine van de Asperense voetbalvereniging aan de Leerdamseweg heeft vrijdagochtend 13 mei 2016 brand gewoed. De brand ontstond rond 05.30 uur en werd door de brandweer al snel opgeschaald naar ‘grote brand’. Omdat het pand nog in gebruik was, zijn veel spullen, zoals kleding, prijzen en spelerspassen, in vlammen opgegaan.

Hoe de brand is ontstaan, wordt nog onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Tips over de brand zijn bij de politie welkom op het nummer 0900-8844.

Donderdag liet de club via Twitter weten dat hun nieuwe accommodatie is opgeleverd en dat er begonnen kan worden met inrichten en verhuizen.

Foto’s: Sjoerd van Reenen.

Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl Sjoerd van Reenen fotografie - www.foto-sjoerd.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer