Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer dodelijke schietpartij is Dordtenaar; drie personen aangehouden

0

DORDRECHT – De man die donderdagmiddag 5 mei 2016 in Dordrecht werd doodgeschoten is een 38-jarige Dordtenaar. Dat meldt de politie. Het slachtoffer werd rond 16.15 uur meerdere keren beschoten met een vuurwapen en overleed, ondanks de inzet van ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team, ter plekke. De dader( s) is / zijn in een auto gevlucht.

Aan het begin van de avond heeft de politie in Breda drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Dit gebeurde op basis van een aangetroffen bumper met daarop een kenteken, die op de plaats van het delict werd aangetroffen.

Update: Inmiddels zitten er tien personen vast voor de schietpartij. De politie zet het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer