Tiplijn: 06-19541384

Politie: ruzie aanleiding voor schietpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – De aanleiding voor de schietpartij in Dordrecht zou een ruzie zijn. Dat meldt de politie. Bij de schietpartij, die donderdag plaatsvond op de Merwedestraat, kwam een 38-jarige man uit Dordrecht om het leven. Voor het schieten zou er gevochten zijn.

Een grote zoekactie leidde naar Brabant, waar in Breda en Raamsdonksveer negen personen worden aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Kort daarna meldt een tiende verdachte zich op het politiebureau in Breda. Het gaat om drie vrouwen (49, 25 en 17 jaar) en drie mannen (30, 28 en 54) uit Raamsdonksveer, en vier mannen (30, 27, 23 en 17 jaar) uit Breda. Allen zijn overgebracht naar Rotterdam. Het onderzoek zet zich voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer