Tiplijn: 06-19541384

Ruzie voorafgaand aan dood Papendrechter (67)

1

PAPENDRECHT – Woensdag 23 maart 2016 omstreeks 7.00 uur werd in een sloot aan de Muilwijckstraat in Papendrecht het levenloze lichaam van de 67-jarige Gerard Kolenbrander uit Papendrecht aangetroffen. Sindsdien onderzoekt de politie hoe de man in het water is beland. Op 12 mei wordt in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond aandacht aan het rechercheonderzoek besteed.

In eerste instantie ging de politie uit van een noodlottig ongeval. Inmiddels is duidelijk dat er diezelfde nacht, in de directe nabijheid van de plaats waar de man werd aangetroffen, een ruzie tussen twee personen is geweest. Om erachter te komen of er een verband is tussen deze ruzie en de dood van de man, komt de politie graag in contact met die bewuste persoon/personen.

Hiernaast wil de politie graag spreken met mensen die het slachtoffer in de vroege ochtend van woensdag 23 maart hebben gezien of gehoord. Het slachtoffer is die woensdag om 0.35 uur vertrokken uit horecagelegenheid Tinus aan het Oude Veer en via de Brederodelaan richting zijn huis aan de Muilwijckstraat gelopen. In de omgeving van de vindplaats van het lichaam zijn vandaag brieven aan omwonenden verspreid. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844.

Klik hier voor meer foto’s van de locatie waar het stoffelijk overschot van de man werd gevonden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Levenloos betekend: er is nooit leven geweest. Toch knap als je dan 67 jaar wordt. Wanneer leren de heren/dames journalisten dit nu eens?

Reageer