Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Nieuw-Lekkerland tilt gevallen vrouw naar ambulance

0

NIEUW-LEKKERLAND – Brandweermannen hebben dinsdagmiddag 3 mei aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland ambulancepersoneel geassisteerd met het tillen van een vrouw. Het slachtoffer was ten val gekomen in een schuurtje bij een groentetuin achter een woning. Ambulancepersoneel kwam om 17.20 uur ter plaatse om de vrouw te onderzoeken en mee te nemen naar het ziekenhuis. Omdat het ambulancepersoneel de vrouw niet met een brancard kon bereiken, werd de hulp van de Nieuw-Lekkerlandse brandweer ingeroepen. Met de hulp van zes brandweermannen lukte het om de vrouw naar de ambulance te tillen en kon ze naar het ziekenhuis worden gebracht.

Foto’s: Niels van Loon

Brandweer assisteert ambulancedienst Lekdijk Nieuw-Lekkerland (1) Brandweer assisteert ambulancedienst Lekdijk Nieuw-Lekkerland (2) Brandweer assisteert ambulancedienst Lekdijk Nieuw-Lekkerland (3) Brandweer assisteert ambulancedienst Lekdijk Nieuw-Lekkerland (4) Brandweer assisteert ambulancedienst Lekdijk Nieuw-Lekkerland (5) Brandweer assisteert ambulancedienst Lekdijk Nieuw-Lekkerland (7)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer