Tiplijn: 06-19541384

Auto’s in vlammen op in Noordeloos en Giessenburg

0

NOORDELOOS / GIESSENBURG – Twee auto’s zijn in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 april uitgebrand. Dat gebeurde op slechts enkele kilometers van elkaar. Eerst kreeg de brandweer rond 23.50 uur een telefoontje van een brand op de N214 ter hoogte van Noordeloos. De bestuurder van een BMW zag tijdens het rijden rook en vlammen onder de motorkap vandaan komen waarna hij de auto stil zette. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek de auto al bijna volledig in brand te staan.

Rond middernacht was het opnieuw raak. Toen bleek er langs de Kooiweg in Giessenburg een klein model bestelbus in brand te staan. Al snel werd duidelijk dat er op de locatie van deze brand een feestje was geweest. Naast de auto stond er nog wat rommel in brand. Deze brand is dus zeer waarschijnlijk aangestoken. De brandweer Molenaarsgraaf heeft de brand geblust.

20160410_002813 20160410_003219 diqUNDUS

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer