Tiplijn: 06-19541384

Auto in de sloot langs A27 bij Meerkerk

3

MEERKERK – Een auto is zaterdagavond langs de A27 bij Meerkerk in de sloot terecht gekomen. Het voertuig raakte rond 19.00 uur door nog onbekende oorzaak van de weg, ramde een lantaarnpaal en kwam vervolgens in de sloot langs de snelweg tot stilstand.

Brandweerlieden uit Zwijndrecht, die toevallig het ongeval passeerden, zijn direct gestopt en hebben eerste hulp verleend. Al snel bleek dat er niemand meer in het voertuig zat. De Zwijndrechtse brandweerlieden kwamen net terug uit Arkel, waar de jeugdbrandweer had meegedaan aan een brandweerwedstrijd.

Zeker één persoon is per ambulance overgebracht naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem. Over de eventuele verwondingen is niks bekend. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

IMG_9919 IMG_9920 IMG_9921

IMG_7881 IMG_7913 IMG_7928

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Wij kwamen er langs en in plaats van de brandweer zagen wij een uitvaart bus staan en die mensen verleende eerste hulp als er nieuws gebracht word doe dat dan goed

    • Er was inderdaad ook een uitvaartondernemer die langs het ongeval kwam. De brandweer was er echter ook binnen zeer korte tijd.

  2. Cor Slagter on

    Jammer dat je reageert als je niet het hele verhaal kent. Wij zijn echt ter plaatse geweest en hebben eerste hulp verleend. Toen duidelijk werd dat wij niets meer konden betekenen zijn wij (met de Jeugdbrandweer) verder gegaan.

Reageer