Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt tweetal dat oudere vrouw beroofde van pinpassen in Dordrecht

2

DORDRECHT – De politie zoekt de man en de vrouw die een 70-jarige Dordtenaar beroofden van haar pinpassen in Dordrecht. In de uitzending van Bureau Rijnmond op donderdag 4 februari was er aandacht voor het incident dat gebeurde op het Admiraalsplein, en werden er beelden getoond van de verdachten.

Op dinsdag 2 juni 2015 keken de man en de vrouw de pincodes af van het 70-jarige slachtoffer bij Kruidvat en bij Albert Heijn. Bij het verlaten van de supermarkt werd het slachtoffer door het tweetal aangesproken. Hierbij vroegen de daders in gebrekkig Nederlands de weg. Ondertussen werden de pinpassen van de Dordtenaar gestolen. Al snel werd er bij twee geldautomaten in Dordrecht een groot geldbedrag afgeschreven. Heeft u meer informatie over de diefstal en/of de daders? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Deze man stond ook op een bewakingsbeeld die “per ongeluk” vergeten is af te rekenen. Dit was aan het begin van de maand. Hij deed toen een mooie jas onder zijneigen jas

Reageer