Tiplijn: 06-19541384

Eline (7), Linde (4) en Benjamin (2) sturen ‘ontroerend’ briefje naar gewonde agent

0

PAPENDRECHT – De 7-jarige Eline, de 4-jarige Linde en de 2-jarige Benjamin hebben een briefje gestuurd naar een gewonde agent. De agent raakte tijdens de jaarwisseling gewond bij op de Sperwerstraat in Papendrecht. Even na middernacht liep de situatie op straat uit de hand. Hierop werden tenminste vier personen aangehouden. Bij één van de aanhoudingen liep de agent een lichte hoofdwond op. Ook werd er een waarschuwingsschot gelost.

Ontroerend
In het briefje schrijven de kinderen dat zij het erg ‘naar en raar’ vinden wat is gebeurd. Ook wensen zij de agent beterschap toe en bedanken zij de politie: ‘Bedankt dat jullie ons altijd helpen!’. De brief werd gedeeld op Twitter door wijkagent Ton Brouw die het briefje als ‘ontroerend’ bestempeld. Over de toestand van de agent is (nog) niets bekend.

20160101075413-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer