Tiplijn: 06-19541384

Politie lost waarschuwingsschot; agent raakt gewond; mannen aangehouden

0

PAPENDRECHT – De politie heeft tijdens de jaarwisseling (2015-2016) ten minste vier personen aangehouden in de Sperwerstraat in Papendrecht. Even na middernacht liep de situatie in de straat uit de hand, wat de exacte aanleiding was, wordt nog onderzocht. Tientallen (wijk) agenten, onder meer van de Mobiele Eenheid, kwamen met spoed ter plaatse.

Er werd volgens de politie onder meer meubilair uit een raam van een woning gegooid en hulpverleners werden bekogeld met vuurwerk. De straat werd afgezet en bij de betreffende woning werd een inval gedaan. Drie mannen werden in de boeien geslagen. Even verderop in de straat werd niet veel later nog een man aangehouden.

Tijdens de aanhoudingen liep één agent een hoofdwond op. Hij is door ambulancepersoneel behandeld. Verder werd er door een agent een waarschuwingsschot gelost.

De arrestanten zijn meegenomen naar het bureau en worden verhoord.

Later volgt meer informatie over onder meer de toedracht en het exacte aantal aanhoudingen. Het is volgens een woordvoerster van de politie namelijk mogelijk dat er nog meer personen zijn aangehouden.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_5666 (Medium) IMG_5669 (Medium) IMG_5672b (Medium) IMG_5712b (Medium) IMG_5722 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer