Tiplijn: 06-19541384

Mes en kledingstukken aangetroffen na overval in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij de zoektocht naar twee overvallers heeft de politie woensdagavond 2 december kledingstukken en een mes gevonden. Omstreeks 21.45 uur pleegden een jongvolwassen man en vrouw een overval met een vuurwapen op tankstation Argos aan de Van Hogendorpweg. Ondanks een zoekactie met behulp van een politiehelikopter werden de verdachten niet meer aangetroffen.

Tijdens de zoekactie werden in het Gijs van Andelpark wel kledingstukken en een mes aangetroffen. De politie onderzoekt de betrokkenheid van deze goederen bij de overval.

Getuigen
Hiernaast komt de politie graag in contact met getuigen van de overval. “Na de overval zijn de verdachten vermoedelijk weggerend in de richting van de Driemanschapslaan, waarna zij vermoedelijk de Banneweg zijn overgestoken in de richting van de wijk Stalkaarsen,” meldt de politie. Heeft u iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

AnxCfAImytwQ9CUJwHxqc_FyibMxGr8ZtQiIbDkOdyLd AiSEkc_JOi3CAly0hfzttkUYZhfR1_ZJqw8NsnucrbdZ-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer