Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor ‘rokende molen’ in Kinderdijk

1

KINDERDIJK – De brandweerkorpsen van Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland zijn donderdagmiddag 26 november 2015 opgeroepen voor een mogelijke molenbrand bij de Overwaard in Kinderdijk. Een passant zag rook uit een molen komen en gaf dit door aan de meldkamer in Dordrecht. Vanwege de lastigbereikbare locatie werd opgeschaald naar ‘middelbrand’.

Vanaf de overkant van het water werd door de brandweer geconstateerd dat de rook uit een daarvoor bestemd kanaal kwam. Later werd door BrandweerZHZ op Twitter gemeld dat de rook afkomstig was van een brandende houtkachel.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

20151126_153606 (Large) IMG_2841 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer