Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder overreden door crosser na val op sportcomplex Arkel

0

ARKEL – Een motorcrosser is zaterdagmiddag gewond geraakt toen hij werd overreden door een andere crosser, nadat hij omstreeks 13.30 uur ten val was gekomen op sportcomplex De Zes Molens in Arkel. Het ongeval op het sportterrein aan de Vlietskade gebeurde zaterdag 21 november tijdens Team Motocross, het jaarlijkse slot van het crossseizoen bij MC de Bougie.

Het ongeval gebeurde toen de motorcrosser in aanrijding kwam met een andere motorrijder. Na zijn val werd het slachtoffer overreden door een andere motorcrosser en raakte hij gewond aan zijn been.

EHBO’ers verleenden eerste hulp aan de gewonde man. Ambulancepersoneel ‘spalkte’ even later het gebroken been van de motorcrosser. Vervolgens werd het slachtoffer naar de ambulance gedragen en naar het ziekenhuis vervoerd. De aanrijding werd mogelijk veroorzaakt doordat de baan glad was door de regen.

Foto’s: Jur van der Pijl

IMG_3677 IMG_3685 IMG_3702 IMG_3704

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer