Tiplijn: 06-19541384

Man beroofd van telefoon in Puttershoek

0

PUTTERSHOEK – Een man is woensdag 18 november beroofd van zijn telefoon in Puttershoek. Omstreeks 9.00 uur liep het slachtoffer vanaf de bushalte aan de Kastanjelaan in de richting van de Kruidvat. “De man had zijn telefoon in zijn hand toen een onbekend persoon het toestel opeens met flinke kracht afpakte,” meldt de politie op Facebook. Ondanks een zoekactie trof de politie de dader niet aan.

De straatrover zou een jongeman van tussen de 16 en 22 jaar oud zijn. De man was blank, had kort donkerbruin haar en een normaal postuur. De straatrover zou ten tijde van de beroving een blauwe jas met donkere vlakken op de mouwen hebben gedragen. Aan de jas zat een capuchon vast. De man was zo’n 1.75 meter lang en droeg zwarte sneakers. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gedaan. Getuigen die de politie nog niet gesproken heeft kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer