Tiplijn: 06-19541384

Burgemeester Zederik raakt oog kwijt bij ongeval in Lexmond

0

LEXMOND/ZEDERIK – Burgemeester Coert van Ee is bij een ongeval halfblind geraakt. De 61-jarige burgemeester van de gemeente Zederik botste in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november rond middernacht met zijn auto op een stadsbus. Na het incident kwamen de ambulancedienst en de politie met spoed ter plaatse.

Bij een eerste behandeling van het ambulancepersoneel kwam al gelijk naar voren dat het slachtoffer flink oogletsel had opgelopen. In het ziekenhuis in Utrecht bleek het oog niet meer te redden. De burgemeester zal nog enige tijd in het ziekenhuis moeten verblijven voor een operatie. Wethouder Goof Bos zal als loco-burgemeester de komende tijd zijn taak als burgemeester waarnemen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer