Tiplijn: 06-19541384

Ambachter (90) komt om het leven bij ongeval in Dussen

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT/DUSSEN – Vrijdagmiddag 30 oktober 2015 is een 90-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht omgekomen bij een eenzijdig ongeval. Het ongeval gebeurde op de Schenkeldijk in Dussen. Door nog onbekende oorzaak raakte de man omstreeks 14.15 uur met zijn auto van de weg. Hierop kwam hij in een sloot met weinig water terecht.

Hulpdiensten wisten de man na enige tijd uit het voertuig te bevrijden. De man bleek echter al te zijn overleden. De familie van het slachtoffer is in kennis gesteld, meldt de politie. Gezien het ontbreken van sporen bestaat het vermoeden dat de man onwel is geworden achter het stuur. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer