Tiplijn: 06-19541384

Moeder overleden baby aangehouden in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft dinsdag 27 oktober een 22-jarige verdachte gehouden in het onderzoek naar het overlijden van een baby in Papendrecht. De verdachte is de moeder van de baby. Maandag 5 oktober rond 23.00 uur kregen de hulpdiensten de melding dat in een woning aan de Stellingmolen in Papendrecht een baby van 9 maanden onwel was geworden. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed het meisje dinsdag 6 oktober in de vroege ochtend.

Omdat artsen twijfelden aan de doodsoorzaak werd een grootschalig onderzoek opgestart. Zo werd nader onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. Hieruit bleek dat de baby naar alle waarschijnlijkheid door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek is nog in volle gang en heeft nu geleid tot de aanhouding van de moeder. Ze wordt aanstaande vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer