Tiplijn: 06-19541384

Jeugdige straatrovers nog niet gepakt; politie zoekt getuigen

0

ZWIJNDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van de beroving aan de Burgemeester Jansenlaan. Tot nu toe is er niemand aangehouden. Zaterdagavond werd een 15-jarige pizzakoerier beroofd door vijf jongens. “De jongen werd bedreigd, mishandeld en vervolgens gedwongen om zijn geld af te geven,” aldus de politie.

Na de beroving renden de straatrovers weg in de richting van de Swanendrift. “Het gaat om vijf donkergetinte jongens van zo’n 13 tot 15 jaar oud,” vervolgt de politie. Ondanks een zoektocht werden de verdachten niet aangetroffen, meldde de politie zondag. De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u ten tijde van het incident iets verdachts gezien? Neem dan contact op via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer