Tiplijn: 06-19541384

Vijf tieners beroven pizzakoerier in Zwijndrecht

3

ZWIJNDRECHT – De politie is zaterdagavond in de buurt van winkelcentrum Noord aan de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht op zoek naar 5 jongens. Het vijftal heeft rond 18.45 uur een pizzakoerier geslagen en vervolgens beroofd.

Het gaat volgens de politie om vijf jongens van slechts 13 tot 15 jaar oud. Van twee van hen is een signalement beschikbaar. De eerste droeg een zwart Nike jack en een zwarte broek. Een andere dader droeg ook een zwarte broek met een blauw jack.

De pizzakoerier raakte niet gewond. De politie heeft een verklaring van hem opgenomen. De vijf jongens hebben het geld, wat de koerier bij zich had, buit gemaakt.

Tweede beroving in 1 week
Afgelopen vrijdag werd er in dezelfde wijk in Zwijndrecht ook al een jongen beroofd. Dit gebeurde toen door twee donkergetinte mannen. Dit slachtoffer moest toen onder bedreiging van een mes zijn jas afstaan.

IMG_6945 IMG_6946 IMG_6947

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Blij dat ik daar weg ben, wordt steeds erger die buurt. En dan pas 13 tot 15 jaar? Wil niet weten waar het schip strandt met die kleine aso’s.

    • Anders ik wel dat ik blij ben dat ik daar weg ben ><
      Die oude flats bij de Aldi liggen er veel te dichtbij en daar gebeurde lokaal ook al genoeg b.s.

Reageer