Tiplijn: 06-19541384

Man (45) aangehouden na ernstig ongeval in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 73-jarige fietsster uit Dordrecht is op 7 oktober zwaargewond op de kruising Blaauwweg met de De Jagerweg in Dordrecht aangetroffen. Ze liep hoofdletsel op en was niet aanspreekbaar. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoogstwaarschijnlijk werd ze aangereden door een automobilist, een 45-jarige man uit Dordrecht. Hij is aangehouden en zit vast.

Rond 17.05 uur kwam bij de 112-centrale de melding van de gewonde vrouw binnen, waarna politie en ambulancedeinst zich naar de locatie spoedden. Daar troffen ze de gewonde vrouw aan bij haar fiets. Een aantal mensen had wel een en ander gehoord, maar niet gezien wat er gebeurd was. Een man meldde aan een omstander dat hij bij het incident betrokken was en liet zijn gegevens bij deze omstander achter. Vervolgens reed de man met zijn auto weg.

Hoogstwaarschijnlijk aangereden
Uit onderzoek op de Blauwweg en in het ziekenhuis bleek dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk is aangereden en dat de man die zijn gegevens achterliet, daarbij betrokken is geweest. Hij werd korte tijd later aangetroffen en aangehouden. De man bleek gedronken te hebben. Hij zit vast en wordt verhoord.

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen. Wie wél iets gezien heeft of andere informatie heeft die licht schijnt op wat er rond 17.00 uur op de Blauwweg is gebeurd, wordt dringend verzocht te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar de politie in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer