Tiplijn: 06-19541384

Automobilist laat vrouw (73) zwaargewond achter na ongeval in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Blaauwweg in Dordrecht is woensdagmiddag 7 oktober een vrouw aangereden. Omstreeks 17.10 uur kwam het slachtoffer, een 73-jarige vrouw uit Dordrecht, met haar fiets in botsing met een auto. Na de botsing reed de automobilist(e) door. Naast twee ambulances en de politie werd er ook een traumahelikopter opgeroepen.

De vrouw is in zorgwekkende toestand door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. “Tijdens de behandeling en het vervoer was de vrouw buiten bewustzijn,” aldus een voorlichter van de politie. Het Mobiel Medisch Team werd afgemeld en kwam niet ter plaatse. De politie doet onderzoek naar het ongeval, hoort getuigen en is op zoek naar de bestuurder van de auto.

Update: De politie heeft een 45-jarige Dordtenaar aangehouden

Foto’s: Johan van den Dool en Jesper den Hartog

_MG_5671 klein _MG_5672 klein AjaNQnGpTwqm7hatdJP1hE7ZYKvK53Ue779tjRaCW57k

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer