Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt dood baby in Papendrecht

5

PAPENDRECHT – De politie heeft dinsdagmiddag en dinsdagavond 6 oktober onderzoek gedaan in een woning aan de Stellingmolen in Papendrecht. Maandagavond werd er in de woning een meisje van acht maanden oud onwel. Ondanks de inzet van het Mobiel Medisch Team en het ambulancepersoneel overleed de baby later in een ziekenhuis in Utrecht. “In het ziekenhuis hadden artsen redenen om verder onderzoek te laten doen naar het overlijden,” aldus een voorlichtster van de politie.

Specialisten van de politie hebben dinsdag in de woning onderzoek gedaan. Hierbij werden diverse materialen veiliggesteld. Agenten hielden in de wijk een buurtonderzoek. “We hebben nog geen directe aanwijzing dat er sprake is van een misdrijf, ook is er nog niemand aangehouden,” benadrukt de woordvoerster. De politie zet het onderzoek voort.

Foto’s: Sonny Lasschuit

DSC08592 DSC08602 DSC08607 DSC08611 DSC08613 DSC08618 DSC08621 DSC08540 DSC08575-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

    • Ook bij hele trieste gebeurtenissen worden vaak onderling grappen gemaakt. Agenten zijn op dat moment niet met betrokkenen bezig dus even de spanning er af door een grapje tussendoor zou zomaar de reden kunnen zijn.

      Dat klinkt of ziet er voor buitenstaanders die op hun werk nooit met dit soort dingen in aanraking komen misschien heel raar uit maar dat heb je als hulpverlener af en toe even nodig. Want het raakt je echt. En je kunt er op rekenen dat, ondanks dat ze misschien lopen te lachen, er echt door iedereen serieus gewerkt wordt op dat moment. Ik spreek uit ervaring, voor mijn werk kom ik regelmatig in aanraking met zware ongevallen.

    • Lees even mijn reactie op bovenstaande reactie. Het is niet zo misplaatst als het er uit ziet; hoewel we geen van beide weten waarom de agenten lopen te lachen.

  1. Ben het helemaal met Michel eens ben zelf helaas vaak met fatale ongevallen /gebeurtenissen betrokken geweest (bergingen) en het is een manier om ermee te dealen.Wees ervan overtuigd dat het geen gebrek aan respect is.Een hulpverlener moet 100% zijn werk doen en dat kan niet als hij met zijn hoofd in zijn handen aan de kant zit te huilen.De kans is groot dat ze het thuis voor hun kiezen krijgen.

Reageer