Tiplijn: 06-19541384

Scooter botst op groep wielrenners in Gorinchem

3

GORINCHEM – Op het fietspad naast de Merwedebrug, langs de A27 bij Gorinchem, is zondagmiddag een scooterrijdster onderuit gegaan. Een vrouw reed met haar scooter vanaf de Nieuwe Wolpherensedijk de Merwedebrug op toen zij een groep wielrenners tegenkwam.

In een bocht ging de vrouw met haar scooter onderuit. Juist op dat moment kwamen ongeveer 20 wielrenners haar tegemoet. Enkele wielrenners knalden bovenop de scooter. Enkele van hen moesten door een toegesneld ambulancepersoneel worden gecontroleerd op letsel. Ten minste één wielrenner moest, met onder andere een hoofdwond, overgebracht worden naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem. De scooterrijdster raakte niet gewond.

Foto’s: Max Liet

DSC_0883 DSC_0891 DSC_0897 DSC_0907

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Hans Schalkwijk on

  Die wielrenners denken dat ze alleen op de weg zijn, en lappen menige verkeersregel aan hun laars. Ook begrijpen ze niet de 1e verkeersregel niet die je leert, dat verkeer dat van rechts komt voorrang heeft.

 2. Tuurlijk……. Wijsneuzen!!!!
  Vraag eerst het politierapport op voor je onzin uitkraamt..
  Mevrouw kwam aan de verkeerde kant de bocht door…. Schrok …. Had haar stuur niet meer onder controle en gleed onderuit
  Schepte daarmee de fietsers onderuit.
  Dus geen gezeur over deze keurige, zich aan de regels houdende groep fietsers

Reageer