Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter ingezet bij nachtelijke zoektocht naar inbrekers in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 augustus gezocht naar twee inbrekers in de Gildenwijk in Gorinchem. Rond 04.00 uur werd er ingebroken bij een horecagelegenheid aan de Drossaartstraat. De inbraak werd meteen ontdekt, waarop de politie een zoekactie begon naar de twee inbrekers.

Helikopter
De politie zette hierbij ook een politiehelikopter in. Deze heeft tussen 04.15 uur en 04.45 uur met onder andere een warmtebeeldcamera gezocht naar de twee verdachten. De politie laat woensdag weten dat er vooralsnog geen verdachten zijn aangehouden. Of de inbrekers ook iets hebben buitgemaakt is nog niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer