Tiplijn: 06-19541384

Oorzaak ontploffing bij flat Dordrecht nog onduidelijk

0

DORDRECHT – De oorzaak van de explosie aan de Beekmanstraat in Dordrecht is nog niet bekend. “Wij doen onderzoek, maar hoe de schade aan het appartement is ontstaan is nog niet duidelijk”, aldus een woordvoerder van de politie.

Donderdagavond 14 augustus raakte een plafond van de flat zwaar beschadigd door een explosie die rond 21.45 uur plaatsvond. “Wij hoorden echt een flinke knal bij de flat, dit zou mogelijk veroorzaakt zijn door een blikseminslag”, vertelt een bewoner. Ook de politie sluit een blikseminslag niet uit.

De bovenliggende appartementen raakten niet beschadigd. “Alle huizen zijn nog helemaal intact, het is gelukkig allemaal goed afgelopen”, vervolgt de bewoner. De politie zet het onderzoek voort. De resten van het plafond zijn inmiddels door een aannemersbedrijf gesloopt.

IMG_3950 IMG_3951 IMG_3952 IMG_3953 IMG_3954

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer