Tiplijn: 06-19541384

Explosie verwoest plafond van flatgebouw Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een explosie donderdagavond 13 augustus in de Beekmanstraat in Dordrecht is schade ontstaan aan een flatgebouw. Om kwart voor tien kwamen op de 112-meldkamer diverse telefoontjes binnen van mensen die een klap hadden gehoord. De brandweer en politie gingen op onderzoek uit en ontdekten een hoop schade aan een flatgebouw. Het plafond van een open gedeelte onder de eerste verdieping was zwaar beschadigd.

Bij de explosie is niemand gewond geraakt. Na onderzoek van de brandweer bleek de situatie al snel veilig en konden de bewoners van de flat terugkeren naar hun woning. Hoe de explosie is ontstaan is nog onduidelijk. Een brandweerwoordvoerder kon hier donderdagavond nog niets over vertellen. De mogelijkheid dat het gaat om een blikseminslag wordt niet uitgesloten. Technische onderzoekers van de politie zijn een onderzoek gestart naar de oorzaak van de schade aan het flatgebouw.

Foto’s: Nathan Biemond

Explosie flat Beekmanstraat Dordrecht (1) Explosie flat Beekmanstraat Dordrecht (2) Explosie flat Beekmanstraat Dordrecht (3) Explosie flat Beekmanstraat Dordrecht (4) Explosie flat Beekmanstraat Dordrecht (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer