Tiplijn: 06-19541384

Aangehouden inbreker Hendrik-Ido-Ambacht ook verdacht van overval De Schoof

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De vanmorgen aangehouden verdachte van een inbraak aan de Nijverheidsweg in Hendrik-Ido-Ambacht wordt ook verdacht van de overval op een supermarkt in winkelcentrum de Schoof in diezelfde plaats.

Bloedspoor
Nadat vannacht was ingebroken bij een garagebedrijf, stelde de politie daar een onderzoek in. Een bloedspoor leidde de agenten naar een nabijgelegen woning. Daar werd een 39-jarige man aangetroffen die verwondingen had en bloedde. Hij is aangehouden als verdachte van de inbraak.

Camerabeelden
Agenten die bij de aanhouding aanwezig waren herkenden hem ook van beelden van de overval op supermarkt Lidl in winkelcentrum de Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze overval vond plaats op 29 juli. De overvaller kwam toen de supermarkt binnen en bedreigde een caissière met een mes. Hij ging er met een geldbedrag vandoor. Een deel van de buit en een mes zijn later in de buurt van de winkel teruggevonden. De verdachte is nu dus ook aangehouden voor de overval op de supermarkt.

Archieffoto: Politieagenten doen onderzoek na de overval op de Lidl in winkelcentrum De Schoof.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer