Tiplijn: 06-19541384

Overval op supermarkt aan de Schoof in Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Supermarkt Lidl in winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido Ambacht is woensdagavond overvallen. Vlak voor 19.30 uur kwam tenminste één overvaller de winkel binnen en eiste geld. Hierbij bedreigde hij het winkelpersoneel met een mes. De man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Signalement
De politie startte direct een zoekactie naar de overvaller. Het zou gaan om een getinte man van ongeveer 20 á 30 jaar. Verder droeg hij een bruine jas en donkere broek.

Gevonden
Kort na de overval vonden voorbijgangers geld in de buurt van het winkelcentrum. Mogelijk zou dit gaan om (een deel) van de buit. De politie heeft dit in onderzoek. Naast het geld werd er ook een mes aangetroffen. Zowel het geld als het mes zijn door de politie in beslag genomen. Vooralsnog heeft de politie geen verdachten aangehouden.

IMG_3258 IMG_3261
IMG_3269
IMG_3272 IMG_0395 IMG_0403

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer