Tiplijn: 06-19541384

Brand in slaapkamer van woning in de Meerkoetstraat te Dordrecht

0

DORDRECHT – In een woning aan de Meerkoetstraat in Dordrecht is dinsdagmorgen 30 juni brand uitgebroken. Rond 7.50 uur brak er door nog onbekende oorzaak brand uit in een slaapkamer van de woning. Al snel na de 112-melding schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’ om zo meer blusvoertuigen ter plaatse te krijgen.

De brandweer wist de brand, waarbij een flinke rookontwikkeling ontstond, snel onder controle te krijgen. Echter kon niet voorkomen worden dat de woning flink wat schade opliep. De ambulancedienst heeft drie personen nagekeken op het inhaleren van rook. Niemand hoefde echter mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Gerard Mans & Jan-Junior Joosten (ingezonden)

image image image image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer