Tiplijn: 06-19541384

Dode na frontale aanrijding Kiltunnel N217 Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een ernstige aanrijding in Dordrecht is zaterdagavond laat een dode gevallen. Een auto kwam rond 23.40 uur uit de Kiltunnel vanaf ‘s-Gravendeel richting Dordrecht. Door nog onbekende oorzaak botste de auto frontaal op een betonnen barrier van één van de tolpoortjes aan de Dordrechtse kant.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse maar al snel werd duidelijk dat hulp niet meer mocht baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De politie onderzoekt hoe de aanrijding kon gebeuren.

Afgesloten
De Kiltunnel werd vanwege het ongeval afgesloten tussen ‘s-Gravendeel en Dordrecht. Verkeer richting ‘s-Gravendeel kon wel blijven rijden. Twee maanden geleden botste er ook al een auto op de barriers bij de Kiltunnel. Een 57-jarige man kwam toen om het leven.

Foto’s: Glenn Nannings

IMG_6081 IMG_6086 IMG_6090 IMG_6095

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer