Tiplijn: 06-19541384

Wielbouten van auto’s gestolen in diverse straten in Dordrecht

0

DORDRECHT – Van meerdere auto’s in Dordrecht zijn in de nacht van zaterdag op zondag de wielbouten gestolen. Onder meer auto’s in de Emmastraat en de Mauritsweg waren het doelwit. Zonder wielbouten zit een wiel los, waardoor de kans zeer groot is dat het wiel er tijdens een rit vanaf vliegt.

De politie waarschuwt mensen in de omgeving van Dordrecht Krispijn om extra alert te zijn wanneer zij weer gebruik willen maken van hun auto. Vooralsnog heeft de politie geen idee wie de wielbouten heeft verwijderd. Er is nog niemand aangehouden, maar de dader kan rekenen op een aanklacht wegens poging tot doodslag, zo meldt de politie.

Voor zover bekend zijn er geen ongevallen gebeurd door de verwijderde wielbouten. Begin februari dit jaar werden van een auto in Zwijndrecht ook de wielbouten gestolen / verwijderd. De bestuurder van die auto verloor toen in Dordrecht zijn wiel.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer