Tiplijn: 06-19541384

Auto verliest wiel door gestolen wielbouten

2

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT – De bestuurder van een Reneault Espace keek vanmorgen rond 08.00 uur raar op toen zijn linkervoorwiel ineens los kwam van de auto, toen hij net wilde gaan invoegen op de snelweg. Toen de man van de N3 de A15 op wilde draaien verloor hij ineens zijn wiel. Het wiel raakte hierbij de wielkast, waardoor de auto flink beschadigde. De auto moest door een bergingsbedrijf worden afgevoerd, waardoor enige file ontstond op de N3.

Na een klein onderzoek werd duidelijk wat het mankement had veroorzaakt. Zeer waarschijnlijk is in de nacht van zondag op maandag geprobeerd de velgen van de betreffende auto te stelen. Dat moet gebeurd zijn in de Berliozstraat in Zwijndrecht. Vijf wielbouten bleken van het wiel te zijn afgehaald. Mogelijk werden de dieven betrapt, waarna ze de auto lieten staan zonder wielbouten in het linkervoorwiel. Na enkele kilometers verloor de bestuurder dus in Dordrecht zijn wiel.

In de Berliozstraat in Zwijndrecht hangen verschillende beveiligingscamera’s. De bestuurder van de auto is van plan om met deze beelden naar de politie te stappen om aangifte te doen. Heeft u afgelopen nacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Berliozstraat in Zwijndrecht? Meldt dit dan bij de politie via 0900-8844.

Foto: Jonathan Erkelens (ingezonden)

FullSizeRender (16)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. kan geen toeval zijn. Dezelfde nacht is dit hier bij onszelf in Breda Haagse beemden hetzelfde gebeurt. Poging tot doodslag naar onze mening. Politie is ingelicht hierover maar gaat allemaal via internet deze aangifte dus ben erg bang hier niets meer van te vernemen.

  2. Hmmmmmm… intresting.
    Heden ochtend stond op de A15 naar de A4 richting Rotterdam ook een auto zonder wiel, linker voorwiel verloren.
    Auto was een Audi A3. Is hier sprake van een gevaarlijke lolbroek?

Reageer