Tiplijn: 06-19541384

Marilyn (14) mogelijk seksueel misbruikt door 35-jarige man in Diemen

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De 14-jarige Marilyn uit Hardinxveld is tijdens haar vermissing mogelijk seksueel misbruikt door de 35-jarige man uit Diemen die werd aangehouden. Het meisje kwam vrijdagmiddag 22 mei niet thuis uit school. Na een groot politieonderzoek werd zij maandag 25 mei aangetroffen in Diemen. In de woning waar zij verbleef werden twee mannen van 35 en 60 jaar aangetroffen en aangehouden door de politie.

‘Marilyn en de 35-jarige man hadden elkaar via internet leren kennen’, meldt het Openbaar Ministerie aan RTV NH. De man blijft de komende twee weken vast zitten. Hierna wordt besloten of het voorarrest verlengt wordt of niet. De 60-jarige man is inmiddels vrijgelaten en geen verdachte meer. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer