Tiplijn: 06-19541384

Rookontwikkeling na defect aan stroomkabel in Leerbroek

0

LEERBROEK – Langs de Weverwijk in Leerbroek is zondagmorgen brand ontstaan in een stroomkabel. Net voor het middaguur zagen mensen rook en vlammen uit de grond komen.

Brandweer Meerkerk kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer kwam er inderdaad een behoorlijke hoeveelheid rook uit de grond. Na een kort onderzoek bleek er brand te zijn ontstaan in een stroomkabel. Diverse woningen hadden hierdoor tijdelijk geen stroom.

”Op dit moment wordt er bekeken of een nabijgelegen gasleiding beschadigd is. De brandweer staat stand-by”, zo meldt de brandweer om 13.10 uur. Uit voorzorg zijn daarom ook diverse huisaansluitingen van gaf afgesloten.

Foto’s: Xantho de Bruijn & Jur van der Pijl

FullSizeRender IMG_4976

IMG_4977IMG_4978

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer