Tiplijn: 06-19541384

Man rijdt sloot in en raakt rijbewijs kwijt in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 68-jarige man uit Ridderkerk is woensdagmiddag 20 mei 2015 met zijn auto te water geraakt bij bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. De man wilde zijn auto in een parkeervak zetten. In plaats van te remmen, gaf de man gas. De auto schoot over de stoeprand, reed door het gras en belandde deels in het water. De Ridderkerker wist op eigen kracht uit het voertuig te komen. Hij bleef ongedeerd.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen. Het ziet er naar uit dat het Toyota total loss is geraakt bij het incident.

Rijbewijs
De politie heeft het rijbewijs van de automobilist ingevorderd. De man had namelijk medische problemen met zijn voet. De inschatting van de agenten ter plaatse was dat het niet verantwoord was om de man nog de weg op te laten gaan.

Foto’s en tekst: Peter Stam

IMG_7866-Medium IMG_7871-Medium IMG_7902-Medium IMG_7914-Medium IMG_7930-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer