Tiplijn: 06-19541384

Vrouw misbruikt door scooterrijder in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar mensen die gezien hebben dat twee vrouwen werden aangesproken door een scooterrijder. In één geval is de vrouw vervolgens op de scooter meegegaan naar een park en daar misbruikt.

In de nacht van vrijdag 8 mei op zaterdag 9 mei is een jonge vrouw uit Dordrecht tussen 01.00 en 03.00 uur op de Dordtse Transvaalstraat aangesproken door een man op een scooter. Niet veel later ging het slachtoffer met deze man mee naar het Dubbelmondepark, ook wel bekend als het Overkamppark. Daar is ze door hem onder bedreiging van een mes misbruikt.

De verklaring van de vrouw lijkt op een incident van een week eerder, in de nacht van vrijdag 1 mei op zaterdag 2 mei. Toen werd een andere vrouw in de Dordtse wijk Sterrenburg door een man op een scooter aangesproken. Deze vrouw begon te schreeuwen en de scooterrijder ging er vervolgens vandoor. De politie onderzoekt of het om dezelfde man gaat. In beide incidenten gaat het om een blanke Nederlandstalige man, van rond de 20 jaar oud.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over de scooterrijder in de nacht van vrijdag 8 mei op zaterdag 9 mei tussen 01.00 en 03.00 uur in de omgeving van het Overkamppark of heeft u informatie over het incident in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 mei in de wijk Sterrenburg? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u zelf een vergelijkbare ervaring heeft, komt de politie graag met u in contact. Bel bij een verdachte situatie altijd direct 112.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer