Tiplijn: 06-19541384

Man wordt in Dordrecht gebeten door politiehond na mishandeling van een agent

3

DORDRECHT – Een 55-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 mei gebeten door een politiehond. Agenten gingen aan het begin van de nacht naar een woning in de wijk Sterrenburg in Dordrecht vanwege een melding van huiselijk geweld aldaar. Toen agenten daar ter plaatse kwamen werd de man ook agressief richting de agenten waarop hij een politieagent mishandelde. Om die reden kwamen meer agenten naar de woning, waaronder ook de hondenbrigade van de politie eenheid Rotterdam.

Bij de aanhouding van de man werd hij gebeten door een politiehond. ”Met de collega die mishandeld werd gaat het gelukkig weer goed”, aldus agent Dirk-Jan Grootenboer die ook bij het incident aanwezig was. De agressieve man is aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. > ”Met de collega die mishandeld werd gaat het gelukkig weer goed”, aldus agent Dirk-Jan Grootenboer die ook bij het incident aanwezig was.

    Okee, en hoe gaat het dan met de gearresteerde man? Een beet van een hond is nu niet bepaald iets verwaarloosbaars.

  2. Lijkt me totaal niet boeiend Sven Slootweg, hopelijk heeft de hond redelijk wat schade veroorzaakt en doet de natuur (bacterie) de rest.

Reageer