Tiplijn: 06-19541384

Frituurpan in brand bij Italiaans restaurant in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Bij Italiaans restaurant Ill Mercato aan de Markt in Papendrecht is zaterdagmiddag brand ontstaan. Rond 16.55 uur werd de brandweer gealarmeerd omdat de frituurpan in brand was gevlogen. Terwijl de brandweer onderweg was heeft het personeel van het restaurant alle gasten naar buiten laten gaan. Bij aankomst van de brandweer was het restaurant reeds ontruimd.

De brandweer ging naar binnen met twee stralen hoge druk, waarop een schuimblusser was aangesloten. Het keukenbrandje was vervolgens snel onder controle. Er raakte niemand gewond. Het restaurant kon na het voorval gewoon haar deuren weer openen.

Foto’s: Sonny Lasschuit

DSC06322 DSC06326 DSC06334 DSC06341 DSC06352

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer