Tiplijn: 06-19541384

Auto toch niet gestolen; pogingen woninginbraak in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Maandagmorgen werd er vanaf het Fazantplein in Sliedrecht een grijze Opel Corsa gestolen. Althans, dat dacht de auto-eigenaar. Hij meldde bij de politie dat de auto was verdwenen. De politie plaatste direct een opsporingsbericht op Twitter en zocht op straat naar het voertuig. ‘s Middags vonden agenten de auto terug. Toen bleek dat de eigenaar was vergeten dat hij zijn auto elders had geparkeerd. Van diefstal bleek dus geen sprake te zijn.

Woninginbraken
Ook werd er in de nacht van zondag 12 op maandag 13 april in twee woningen aan de Jacob Catsstraat in Sliedrecht een poging tot woninginbraak gedaan. In beide gevallen kwamen de inbrekers de woning niet binnen. Ook hierbij vraagt de politie iedereen die afgelopen nacht iets vreemds gezien of gehoord heeft contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer