Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter assisteert bij onwelwording Dordrecht

0

DORDRECHT – Hulpdiensten spoedden zich dinsdagmorgen net na 11.00 uur naar een school aan de De Sitterstraat in Dordrecht.  Het betrof een school voor kinderen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking en kinderen die langdurig ziek zijn. Daar zou iemand onwel zijn geworden, aldus een politieagent.

Ook de traumahelikopter werd ter assistentie gevraagd. Die landde korte tijd later op een grasveldje nabij de school, vlakbij de Oudendijk. Terwijl de arts assisteerde bij de onwelwording, trok de helikopter heel wat bekijks. Het slachtoffer is onder begeleiding van de taruma-arts overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

Foto’s: Eric den Ouden

IMG_1274 IMG_1278 IMG_1287 IMG_1290 IMG_1296 IMG_1300

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer