Tiplijn: 06-19541384

Vermist na branden Gorinchem: 29-jarige Floris Uittenbogaard

0

GORINCHEM – De bewoner van het pand aan de Tinnegietersteeg in Gorinchem, waar gisteren brand woedde, wordt sinds de brand vermist. Van de bewoner, de 29-jarige Floris Uittenbogaard, is niets meer vernomen. Hij en zijn hond bleken niet in de woning aanwezig. Terwijl de brandweer bezig was met het blussen van de woningbrand, ontstond ook brand in de bestelbus van het bedrijf waarvoor Floris werkt.

Brandstichting en verband tussen de beide branden wordt door de politie niet uitgesloten. Het busje werd in beslag genomen voor onderzoek en ook in de woning doet de afdeling Forensische Opsporing van de politie onderzoek. Na de branden heeft de politie de bewoner nog niet gesproken: “Vanzelfsprekend zijn wij op zoek naar hem,” laat een politiewoordvoerder weten.

Familie en vrienden maken zich grote zorgen over Floris. Hij verscheen niet op zijn werk en een uur voor de brand plaatste hij een bericht op Facebook, dat een afscheidsbericht zou kunnen zijn. Hij deelde het nummer Goodbye My Lover van James Blunt en schreef erboven: “Goodbye my lover goodbye my friends!”

Via social media vragen vrienden en familie aandacht voor de vermissing van Floris. Heeft u informatie of heeft u hem recent gezien? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844.

Update: het stoffelijk overschot wat de politie vrijdagmiddag 6 maart aantrof bleek van de vermiste Floris te zijn.

image IMG_0177

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer