Tiplijn: 06-19541384

Stoffelijk overschot gevonden na grote brand centrum Gorinchem

1

GORINCHEM – De politie heeft vandaag rond 16.20 uur bekend gemaakt dat er bij het pand wat gisteren aan de Tinnegietersteeg in Gorinchem volledig uitbrandde, een stoffelijk overschot is aangetroffen. Het lichaam werd gevonden in de berging van het pand, aan de achterzijde. In dit deel heeft geen brand gewoed.

Zeer waarschijnlijk gaat het om de sinds gisteren vermiste bewoner, Floris Uittenbogaard, maar daar kan de politie nog niks over zeggen. ”De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Nader onderzoek hiernaar volgt”, aldus de politie.

De brand ontstond donderdagmorgen rond 10.00 uur. Al snel sprak de brandweer van een zeer grote brand. Na de brand bleek de bewoner van het pand vermist te zijn.

Update: Maandag 9 maart maakte de politie bekend dat het inderdaad om de bewoner van het pand gaat. 

IMG_9686 IMG_9693

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer