Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht naar fiets Simon van Loo in Zwijndrecht

5

ZWIJNDRECHT – De brandweer heeft dinsdagmiddag 3 maart de politie geassisteerd met het zoeken van de fiets van Simon van Loo. De man werd gisteren aan het eind van de middag dood aangetroffen in een slootje tussen de Zwijndrechtse Brugweg en de Lindtsedijk na zo’n 24 uur vermist te zijn geweest. Door middel van zogenoemde waadpakken doorzocht de brandweer de sloot. Ondanks het gedegen onderzoek werd de fiets niet in de sloot aangetroffen. Over de doodsoorzaak van de man is nog niets bekend. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Gerco de Haas

IMG_9749 IMG_9747 IMG_9746 IMG_9744 IMG_9743 IMG_9741 IMG_9737 IMG_9734

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  1. jacqueline on

    wij willen alle familie leden vrienden kennissen en bekende van Simon* ongelovelijk veel sterkte wensen. Verschrikkelijk wat zij door moeten maken. Ik hoop door alle steun dat ze de kracht kunnen vinden om door te gaan.

    Heel veel sterkte met dit verlies

  2. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe. Simon heeft bij ons de kunststof kozijnen gezet. Ik vond het een geweldige man, vol humor. Een genot om hem zo een paar dagen in huis te hebben!

  3. Lieve Ingrid, kinderen en kleine Vinnie,
    Ik wens jullie alle kracht, sterkte en liefs…. Simon, rust zacht!

Reageer