Tiplijn: 06-19541384

Simon van Loo (48) vermist vanuit Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Sinds zondag 1 maart wordt de 48-jarige Simon van Loo uit Zwijndrecht vermist. De man zou rond 15.00 uur op een blauw/groene Gazelle  herenfiets vanaf de Primulastraat zijn vertrokken richting Dordrecht. Hier werd hij aan de Rietdiepstraat voor het laatst gezien toen hij weer richting Zwijndrecht vertrok rond 18.30 uur.

Signalement
De vermiste man is ongeveer 1.70 m lang, heeft een normaal postuur en gemillimeterd donker blond/grijs haar. Op zijn rechterwang heeft hij een moedervlek. Hij draagt een zwarte muts, een blauwe werkjas, een blauwe spijkerbroek en bruine werkschoenen.

UPDATE:
Maandagmiddag is er door de politie een lichaam gevonden langs de Brugweg in Zwijndrecht. De politie heeft dinsdagmorgen aan ZHZActueel laten weten dat dit inderdaad om Simon van Loo gaat. Wij wensen de familie veel sterkte.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

 1. jan en Mariëtte Verbiest uit Bergen op Zoom on

  We kunnen het niet geloven. Vrijdags voor zijn overlijden heeft hij aan ons huis zijn laatste klus afgewerkt samen met Leon.
  Hij was een vrolijke man en een goed vakman. We zijn hem erg dankbaar dat hij ons huis zo mooi heeft opgeknapt samen met zijn partner Leon. Ze waren een geweldig team.
  De opknapbeurt aan ons huis door Simon zal een mooie herinnering aan hem blijven.
  Wij wensen zijn naaste familie heel veel sterkte toe met dir vreselijke verlies.
  Rust zacht Simon.

Reageer