Tiplijn: 06-19541384

Keukenbrand in flatwoning Dordrecht

1

DORDRECHT – In een flatwoning aan de Tolbrugstraat Waterzijde in Dordrecht heeft woensdagmiddag 25 februari korte tijd een brand gewoed. Rond 12.00 uur ontstond er door kortsluiting brand in een koelkast in de keuken van de woning. De brandweer schaalde bijna direct op naar ‘middelbrand’.

De toegesnelde brandweer kon de brand snel onder controle krijgen. Eén persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken vanwege mogelijke rookinhalatie. De schade aan de woning is groot en ook de bovenliggende woning heeft rookschade opgelopen door de brand.

Foto’s: Johan van den Dool

image

image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De brand is ontstaan door kortsluiting in de koelkast. Ik was de gene die in de ambulance zat en maak het goed. Had wel wat rook ingeademd maar niet heel veel. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. De schade aan de woning is groot. Ook de bovenliggende woning heeft rookschade.

Reageer