Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw lekkage bij graafwerkzaamheden in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Door een lekkage hebben bewoners van de Trompetstraat, de Klarinetsingel en een deel van de Bazuinstraat in Zwijndrecht maandag 23 februari een groot deel van de dag zonder water gezeten. Rond 11.15 uur werd er bij graafwerkzaamheden aan de Trompetstraat een waterleiding geraakt.

Drinkwaterbedrijf Oasen is ter plaatse gekomen om het lek te dichten. “De reparatie van het lek duurt langer als verwacht”, aldus Oasen. Als het goed is hebben de bewoners rond 16.30 uur weer water. Afgelopen vrijdag ontstond er ook een lekkage door werkzaamheden aan de Trompetstraat, hierbij werd een gasleiding geraakt.

Foto’s: Glenn Nannings

IMG_5126 IMG_5129 IMG_5131 IMG_5132

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer