Tiplijn: 06-19541384

Flinke rookontwikkeling bij brand in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Bij brand aan de Klarinetsingel in Zwijndrecht is maandagmiddag 23 februari veel rook vrijgekomen. De brand ontstond door een onbekende oorzaak rond 15.10 uur in een ruimte boven de garage naast een woning. Diverse brandweervoertuigen en ook de politie kwamen met spoed ter plaatse.

Door een waterlekkage aan de Trompetstraat kon de toegesnelde brandweer geen gebruik maken van de ondergrondse brandkraan. Hierdoor moest een zogenoemd schuimblusvoertuig ter plaatse komen om het blusvoertuig van voldoende water te voorzien. De spuitgasten wisten door snelle inzet uitbreiding van de brand te voorkomen en de schade te beperken.

Foto’s: Robert van Loon

Woningbrand Klarinetsingel Zwijndrecht (1) Woningbrand Klarinetsingel Zwijndrecht (2) Woningbrand Klarinetsingel Zwijndrecht (4) Woningbrand Klarinetsingel Zwijndrecht (5) Woningbrand Klarinetsingel Zwijndrecht (6) woningbrand klarinetsingel 094

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer