Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt met helikopter naar inbrekers in Dalem; twee mannen aangehouden

0

VUREN / DALEM – De politie is zaterdagavond met vele eenheden op zoek geweest naar drie woninginbrekers. De drie mannen werden rond 20.30 uur op heterdaad betrapt tijdens een inbraak aan de Inundatie in Vuren. Ze gingen er vervolgens per auto vandoor. De vluchtauto werd korte tijd later aangetroffen aan de Ruigenhoek in Hoog-Dalem. De mannen zijn vervolgens via enkele slootjes en weilanden op de vlucht geslagen.

Een grote zoekactie begon. De politie zocht met meerdere eenheden en een politiehelikopter. Rond 21.15 uur hield de politie met behulp van de politiehelikopter één verdachte aan. Mogelijk is dit één van de inbrekers. Een tweede verdachte zat verstopt in een tuin en werd gevonden door een politiehond. Deze man liep hierbij een bijtwond op, waarvoor hij in het ziekenhuis moest worden behandeld. Ook werd hij aangehouden. Het gaat om een man van 23 en een man van 49 jaar oud uit Chili. De vluchtauto is door de politie in beslag genomen. De derde verdachte is voor zover bekend nog altijd niet aangehouden.

Foto’s: Max Liet

DSC_0104 DSC_0124 DSC_0163 DSC_0177 DSC_0210 B

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer